Tammistonpuu
Tammisto-yhtiöt on maan johtava pihatuotteiden valmistaja. Suomalaisesta puusta jalostamalla saadaan hienoja ja tyylikkäitä maisemaan sopivia piharakenteita.

OP eura
Asiakasomistajana eli pankin jäsenenä voit saada rahanarvoisia OP-bonuksia ja hyötyä kaikista keskittämis-eduistamme.

OP Honkilahti RGB vasen
Olemme osuuspankkiryhmään kuuluva ja aidosti paikallinen pankki. Toimintamme perusarvoja ovat omistajajäsenyys, ihmisläheisyys, luotettavuus, ja tahto toimia itsenäisenä osuuspankkina.

Eskolanvasikanliha
Vuodesta 1560 ovat Eskolan tilan vasikat saaneet elää, juosta ja ruokailla vapaina Euran Honkilahdella.
MATTI ESKOLA  puh. 044 022 6034

Uusi-TSUA-logo-2015 väri
Turun Seudun Urheiluakatemian perustehtävä on Urheiluakatemia-ohjelman mukaisesti mahdollistaa siviiliuran rakentaminen huippu-urheilu-valmentautumisen rinnalla.

PetejukkaAmmattivalokuvaaja Eurassa.
Jo vuodesta 1999. www.petejukka.fi

Jjnet-logo
JJ-Net Group Oy tuottaa visuaalisia internetissä toimivia liiketoimintaa edistäviä palveluratkaisuja sekä suorille asiakkaille että jälleenmyyjille.
Toimintamme pohjautuu yhteen ytimeen, TSI24-sisällönhallinta-ohjelmistoon jolla tuotetaan helposti asiakkaan itse päivitettävät verkkosivut.

VilleKauppiMonipuolista rakennuspalvelua ammattitaidolla.

DESIGN: PJG.FI